Prečko Stari Veterani

Get Adobe Flash player
Prečko Stari Veterani
Stoje s lijeva: Ivica NEDELIĆ, Damir KALAPAČ, Nikola GUTIĆ, Damir NOVOSEL (kap.),
          Jelenko GABERŠEK, Anđelko BENKOVIĆ, Nenad ANIČIĆ, Tomislav MATOČEC
          Josip MATOVINA, Božidar SAČER.

Čuče:
Petar BAJAN (foto), Krešimir ILIĆ, Goran KALEZIĆ, Renato PUCAK, Branko PAJK,
          Božidar KOVAČ, Milan NESVANULICA, Zoran HORVAT, Krešimir SLUKAN, Rajko
          LATINOVIĆ (teh.).
Nedostaju: Naser BEKTAŠI, Ivica ŽANIĆ, Damir DUBRAVAC, Hrvoje SLIVA, Viktor KRALJ.
Rudeš   -   PSV       1 : 7
Horvati Mešić com   -   Jarun   1 : 1
___________________________

   U derbiju kola, Horvati nisu uspjeli u svojoj nakani da pobjedom osiguraju prvo mjesto, već će do kraja morati čekati, eventualni, kiks Jarunčana. A i slijedi im još teško "gostovanje" kod Mališana., s kojeg se ne mogu vratiti ni kao pobjednici u trećem poluvremenu. Zgoditak za Horvate postigla je najpoznatija frizura (fudbalerka) s ovih prostora, tako da i ne čudi konačni rezultat utakmice. Kad Kudravi zabije, Horvati u pravilu ne pobjeđuju. A iz neslužbenih izvora, saznali smo da su si, kao i protiv nas, opet nariktali suca. No, zna se kak to onda završi. Neodlučeno. Sudio je doajen zagrebačkog sudišta, Željko Srčeko Sokolić i poznavajući Željca, vjerujemo da je sve bilo bez greške.

   Mi smo gostovali na Jarunu kod Rudeša, posljednjeplasirane momčadi. Kak u zadnje vrijeme igramo, bilo nas je malo frka. Jedini koji je bio miran je naš izbornik Pavao Žekvica, jer smo mu obećali da ga do kraja sezone ne bumo dirali. Kako bi što ranije došao u vodstvo i time utakmicu uveo u mirnije vode, Žekvica je u napad postavio ubojiti dvojac Kiki - Miki i to mu se isplatilo. Prvo je Miki poslužio Braceka kao na pladnju za 1 : 0, a potom je nebeski skakač Kiki galavom u raljone povisio na 2 : 0. I kak bi Jimmy Stanić rekao: A dalje se fućka..... Nakon toga Bracek se još 3x upisao u strijelce, a čak su i Zoki i Simke poentirali, što zbnači da su doma Bela, odnosno Darka spustile rampu.
   Opuštanje poslije tekme bilo je, tradicionalno, u Grošu, nekima i do ranojutarnjih sati.
   To bi ukratko bilo to, a sad slijedi demant - replika našeg Žekvice na prošlotjedni razgovor s našim dopisnikom Trkeljalom pl. Alojzijem, kojeg prenosimo u cjelosti.
BDana.jpg

Tko je Online

Imamo 5 gostiju i nema članova online