Prečko Stari Veterani

Get Adobe Flash player
Prečko Stari Veterani
Stoje s lijeva: Ivica NEDELIĆ, Damir KALAPAČ, Nikola GUTIĆ, Damir NOVOSEL (kap.),
          Jelenko GABERŠEK, Anđelko BENKOVIĆ, Nenad ANIČIĆ, Tomislav MATOČEC
          Josip MATOVINA, Božidar SAČER.

Čuče:
Petar BAJAN (foto), Krešimir ILIĆ, Goran KALEZIĆ, Renato PUCAK, Branko PAJK,
          Božidar KOVAČ, Milan NESVANULICA, Zoran HORVAT, Krešimir SLUKAN, Rajko
          LATINOVIĆ (teh.).
Nedostaju: Naser BEKTAŠI, Ivica ŽANIĆ, Damir DUBRAVAC, Hrvoje SLIVA, Viktor KRALJ.
PSV   -   Metalac        5 : 0

Zanatlija - Horvati Mešić com   1 : 2
Špansko - Jarun   1 : 3
Zaostale tekme:
Podsused 1981. - Silvija stil   3 : 1
Rudeš - Vrapče 1978.   0 : 4
Metalac - Špansko   2 : 2
Horvati Mešić com   -   Vrapče 1978.   3 : 1
_________________________________

   Napokon smo i mi nekoga uspjeli pobijediti, nakon dugo vremena i niza neodlučenih rezultata. Kako je par dana prije padala kiša, pa i na sam dan odigravanja utakmice, teren je bio nepodnošljiv, ali, ipak, nešto manje nego inače. No, to vrhunske znalce poput nas nije spriječilo da dobro zabavimo i nasmijemo publiku, koja se u iznenađujuće velikom broju okupila na tribinama Gradskog stadiona Grbavica u Prečkom. Očito je ljudima dosta sive svakodnevnice i trebalo im je nešto što će im podignuti raspoloženje i uljepšati ostatak dana. A gdje onda, nego u cirkus "Kolorado".
   Tomek se nakon tjedan dana izbivanja vratio na vrata i jednu jedinu opasnu situaciju uspio maestralno obraniti. Božek je igral i nije grintal, što znači da je bil gladan i nije imao snage ni za umrijeti. Vratio nam se Ivica Žanić. Glede pristupa kakvog je imao prema švedskom stolu u organizaciji Gogića i Zdravca, vidljivo je da je Žana spreman i željan igre.
   Metalci su se orijentirali na obranu i protunapade, ali je naša zadnja linija sve njihove pokušaje blagovremeno spriječavala. Ako su se dečki malo i pogubili, tu je bio "faktor teren", na kojeg suparnik nije računao, a koji je bio tada naš 12 igrač, kao, uostalo, i svaku utakmicu. Samo kaj mi to ne znamo iskoristiti.
   Sudio je i više nego korektno mladi sudac Marko Osvaldić. Iako i nije imao nešto puno posla, što su mu i suparnici svojim ponašanjem olakšali, potkrala mu se jedna greška, koju ne možemo ne spomenuti. Jedan od raspoloženijih Mališana bio je Miki Nurejev koji je svojim piruetama oduševljavao sve prisutne, a Brada Mirko je svršavao na tribinama. U jeku napada Mališana, kada se spremao za još jedan svoj lucidan potez, na Mikija je startao virtualni suparnik (neki gledatelji, koji su bili bliži mjestu događaja, spominju da se ukazala poznata maximirska krtica), te je Miki nakon dvostrukog axla završio s nosom u travi. Ako to nije bio prekršaj, onda je barem zaslužilo opomenu zbog simuliranja, a čistu desetku za tehničku vrijednost i umjetničku dojam. No, sudac se nije oglasio. Kakva sramota!
   Na žalost, zbog smrtnog slučaja u obitelji (iskrena sućut u ime svih Mališana), naš El presidente Gabi nije bio prisutan i to se negativno osjetilo na našoj igri, jer nam je nedostajalo probitačnosti po desnom boku.. Zbog istegnuća zadnje lože, također, nije nastupio njegov partner s lijevog boka, Zoki Vizitka, i to se pozitvivno osjetilo na našoj igri, što će reći, nismo ni primjetili da ga nema, a igra je bila tečnija i gledljivija. A kao posljedica toga, došla je i pobjeda.
   U pripremi trećeg poluvremena, opet su sami sebe nadmašili Gogić i Zdravac. Švedski stol je bio savršen, jedino su nedostajale Šveđanke.
U četvrtak, 10.05.2012. u 18:00 na stazi slonova u Podsusedu igramo zaostalu utakmicu protiv isoimenog suparnika. Tko uspije doći bit će dobrodošao. Neno (šteta) i Miki (nije šteta) sigurno ne dolaze, a indicije su da ne bu ni Joso. Valjda ćemo se skupiti.
Miki_i_Rajko.jpg

Tko je Online

Imamo 5 gostiju i nema članova online