Prečko Stari Veterani

Get Adobe Flash player
Prečko Stari Veterani
Stoje s lijeva: Ivica NEDELIĆ, Damir KALAPAČ, Nikola GUTIĆ, Damir NOVOSEL (kap.),
          Jelenko GABERŠEK, Anđelko BENKOVIĆ, Nenad ANIČIĆ, Tomislav MATOČEC
          Josip MATOVINA, Božidar SAČER.

Čuče:
Petar BAJAN (foto), Krešimir ILIĆ, Goran KALEZIĆ, Renato PUCAK, Branko PAJK,
          Božidar KOVAČ, Milan NESVANULICA, Zoran HORVAT, Krešimir SLUKAN, Rajko
          LATINOVIĆ (teh.).
Nedostaju: Naser BEKTAŠI, Ivica ŽANIĆ, Damir DUBRAVAC, Hrvoje SLIVA, Viktor KRALJ.
   Kratki osvrt na odigrane utakmice 15. kola. Mališani su bili slobodni, ali to ne znači da na drugim terenima nije bilo zanimljivo. Dapače, da ne kažem dakokoš, bilo je i interesantnih i poučnih rezultata. Silveki i Zanatlije bu svoju tekmu odigrali danas, 07.05.2013., tako da će onda biti kompletirano cijelo kolo.

Horvati Mešić com   -   KKK Zagreb       4 : 1
Špansko   -   Metalac       1 : 1
Podsused 1981.   -   Vrapče 1978.       1 : 5
Kustošija Jadran Građenje   -   Rudeš       1 : 2
Silvija stil   -   Zanatlija       4 : 0
____________________________________


   Prvo se moram ispričati svim posjetiteljima ovih stranica što već duže vrijeme nije ništa napisano. Razlog je subjektivno objektivne prirode. Potpisnik ovih redaka, iz subjektivnih razloga, nije mogao nazočiti na prethodne dvije utakmice, tako da nije ni izvješće mogao napisati. Postavlja se pitanje, zašto se isto nije napisalo prema impresijama nazočnih. Sada dolazimo do objektivnog razloga, a to je da se mi ipak bavimo nogometom, a ne ribičijom. Prema izjavama "izgrednika", utakmice su bile takove da bi im i poznatiji klubovi kao što su Milan, Barcelona, Rudar Dubrava Zabočka, Budućnost Lekneno i sl. mogli pozavidjeti. E, to ni moj želudac nije mogao podnijeti.
  
   Ni sad ne bih možda stigao nešto napisati, ali imam moralnu obavezu prema dragom prijatelju iz Kustošije, Goranu Hercegu, kojeg i ovom prilikom posebno pozdravljam.
  
   Mini derbi kola odigrali su u Španskom, istoimeni domaćin, inače lider začelja, i njegov prvi pratitelj, Metalac. Jamačno je bilo napeto i uzbudljivo, a gledajući rezultat, očito je da su Špančani, prema ovosezonskoj formi, pored Gregora iz Prečkog, našli još jednu ovcu za šišanje i uzeli im bod.
   Na Stazi slonova utakmicu su odigrale dvije momčadi koje u svojem nazivu imaju, osim imena kluba i zbroj godina svojih članova, stoga i ne čudi da su nešto mlađi Vrapčani totalno nadigrali domaćine iz Podsuseda. Rezultat, možda, i ne bi bio toliko uvjerljiv da utakmicu nije sudio, sada već poznati režiser iz Prečkog, Dejan Vuković, popularni Zuykhe.
   Horvati i dalje melju sve pred sobom, te se nalaze u usponu forme. Sreća, kaj se naša zaostala tekma igra tek 24.05.2013., možda se do tad malo ispušu. Iz "pouzdanih" izvora saznali smo da je na utakmici, kao i mnogo puta prije, briljirao Ahmet Mešić Meša te neponovljivi klan Širanovića, Darko, Žarko i Siniša, koji su prema istoimenom izvoru, bili toliko talentirani da su preskočili sve uzraste nogometne škole i odmah uskočili u  veterane. Da ne bi izgubili primat, Darko Prevendar je svoj klan (uz Zdenka) pojačao  s još jednim rođakom Dubravkom, te su u potpunosti dominirali trećim poluvremenom.
   Za iznenađenje kola poprinuli su se preporođeni Rudešani, koji su na Kustošiji zaskočili istoimene domaćine, inače trenutačno "brončane" na ljestvici. Kustošijanci su tako propustili priliku da se, eventualnim (naglasak na eventualnim) uspjehom u zaostalom kolu na Grbavici u potpunosti priključe vrhu, te preskoče "nadobudne" Horvate. Ovako će Mališani da bi mirno dočekali gostovanje u Horvatima, morati uspješno apsolvirati, kao Gogićev i Maradonim roštilj poslije tekme, potrešene Kustošijance.
__________________________________________________________
Zoki.jpg

Tko je Online

Imamo 7 gostiju i nema članova online